TEST TITLE

Social Media Marketing

Rețelele sociale au sute de milioane de utilizatori din care circa 10-11 milioane provin din România. De aceea, noi vă punem la dispoziție mijloace ușoare și eficiente pentru a vă ajuta să faceți primii pași către marile rețele de socializare media. Fie că vorbim despre Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest și Twitter.

Cu FXF Web Solution ai parte de cea mai bună consultanță în Social Media Marketing. Ne ocupăm de toate aspectele dezvoltării afacerii tale astfel încât produsele și serviciile tale să fie cât mai aproape de utilizatorul final. Prin strategii inteligente, reclame bine optimizate și creare de conținut actual, îți oferim avantajul competitiv necesar propulsării afacerii tale în domeniul online.

Compania noastră vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o suită întreagă de servicii personalizate pentru site-ul și domeniul pe care îl detineți pentru fiecare rețea socială în parte. Cum popularitatea acestor rețele sociale în rândul utilizatorilor crește pe zi ce trece, acestea au devenit platforme ideale pentru promovarea afacerilor de orice tip. Cu câteva zeci de milioane de conturi agregate în România și cu posibilitatea de a targeta cu exactitate tipul de utilizatori și particularitățile fiecărui grup de interes pentru afacerea ta, aceste platforme sociale se pot dovedi a fi cadrul perfect pentru promovarea produselor și serviciilor tale.

  • Cum știu pe ce canale de Social Media doresc să îmi poziționez afacerea?
  • Nu există un preț fix pentru o campanie de Google AdWords. Prețurile variază în funcție de câți clienți dorim să atragem, bugetul destinat acestui tip de promovare și cât de competitive sunt cuvintele cheie pe care dorim să apărem în primele rezultate Google. Ceea ce putem garanta este că prețul sau costul total/conversie va fi minimizat, întrucât calitatea reclamelor pentru Google AdWords este mereu îmbunătățită. Astfel, obținem cele mai bune costuri/conversii datorită uneltelor pe care le folosim și experienței specialiștilor noștri.

  • Cât de relevantă este promovarea pe Social Media pentru afacerea mea?
  • Partea cea mai importantă din campaniile de Social Media Marketing nu este reprezentată de numărul de like-uri sau share-uri, ci de conversii. În acest fel, eforturile noastre se vor îndrepta către generarea de converșii și vânzări, dezvoltarea brand-ului și marje de profit mai mari. În acest mod, ne asigurăm că bugetul destinat unei campanii este folosit în mod util și este benefic afacerii pe care o detineți.